Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppväxtvägen

Begravd
inom allt det som
låg som fjäderlätta minnen
Euforin
över alla dofter
som lekande väckte själen

igen

Sommar
en svensk grönska som
lekande levande växt
Vägar
jag gått & ridit längst
har vuxit om mig

Det är gott




Övriga genrer av eerie
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-30 22:47



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag förnimmer ett växande och en väg. Kanske den enda vägen? Kanske det enda växandet?
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

eerie
eerie