Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev inget

Ståfräs
Sittfräs
Liggfräs
Jordfräs
Överhandsfräs
Vanlig fräs
Ridfräs
Kattfräs
Full fräs
Snabbfräs
Frifräs
Fröknarna Fräs strandcafe i Torsby
Vegetarisk fräs med vildris
Ofrivillig fräs
Snygg fräs
Dyngfräs
Morgonfräs
Avståndsfräs
Hans fräs rullar bortåt mellan bergen
knotten äter sig mätta på romantiska hudar.
Utkiksplatsen visade sig vara upptaget av andra ....





Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-30 23:37



Bookmark and Share


  i af apa
det står så det
fräser... !! ... ...
2015-07-01

  Lars Hedlin
Bra och starkt
2015-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Full fräs i din tokroliga text!
2015-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Gillar din fräsiga text!
2015-07-01

  Sommarina VIP
Ha ha ha ha ha...... Eller lite träligt också
2015-06-30

  KattenKin VIP
Övertolkar jag om jag säger att diktarjaget är svältfödd på nåt fräsigt? 'fniss*
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP