Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla du
bli inte som den mannen...



Den mannen

 

Han levde sitt liv ensam
mitt ibland människorna

den mannen
som älskade med ögonen
men styrdes av rädslan

alltför feg
för att låta sig älskas

 




Fri vers av Anna H
Läst 1538 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-04-18 15:46



Bookmark and Share


    Panta rei
Ska göra allt i min makt för att inte bli den mannen! :-)
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H