Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om kampen mellan fötterna och näsan

 

 

näsan pekar dit den vill

ofta tror jag att det är dit jag skall

men fötterna är klokare, slår till,

 

omärkligt för de mig åt annat håll

så det blir rätt, för i de flesta fall

låter de mig tro att jag har kontroll

 

 

2015-07-01  12:38

 




Bunden vers av Minkki VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-01 12:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Grubbelmia.
2015-07-13

    ADI Nehlin
mycket klokt och tankeväckande
2015-07-04

  Eva Langrath VIP
Fin rytm i orden som rymmer livsvisdom
2015-07-01

  Grubbelmia
Stor livsvisdom i denna ljuvliga text. Tack!
2015-07-01

  Stefan Albrektsson
Ett fint rimmönster du hittade här (ABA CBC) vilket ger balans åt den väldigt fria rytmen. Fint att fötterna åtminstone låter oss tro att det är vi som styr : )
2015-07-01

  Ronny Berk
visar fram en vandringsvacker väg, ja !
2015-07-01

  TrollTörnTrappan VIP
Kul med så fint konkretiserade roller!! Mjo, frågan är alltid vem som egentligen har bäst och mest önskvärd kontroll eller ej. Uppenbarligen har dina fötter tämligen god erfarenhet av vad din näsa behöver :-) Gillar hur de "slår till... omärkligt".
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP