Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver lite under pausen Heja Sverige


Den andra natten



Den andra natten. Två skilda nätter som ligger parallellt i varsin avskildhet. Den egentliga är bara en, den vi vet är bara tid. Den andra, ditt inre. Och den andra himlen utanför. Förbi dörrar som ej går att öppna. Trapphus fulla med namn. Där inne är natten total.. den första himlen bara faller som snöflingor eller regn. Marschaller invid var och ens gångväg. lyser upp våra landningsbanor på våra flygplatser. Ibland är dom som kullerstensgator hem. Träden bakom parken som susar som snäckskal invid våra öron som från en avlägsen strand i våra tankar. Där är den andra natten. Där du är hos mig.





Prosa av Lars Gullberg
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-09 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här är tät och bilderna gör intryck!
2017-06-29

  Carola Bouvin
läser om och om igen...
2017-06-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Parallella rymder MKT Bra !!!
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg