Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags epilog


Närheten

"Alla andra är dumma i huvudet"
sa vi och skrattade som att vi var på riktigt
och kanske hoppades du lika mycket som jag
att det här var evigheten

vem vill inte tro på sagor?

det som var vi
ett koncentrat 
av alla drömmar
jag någonsin vågat

men drömmar är drömmar
nu slåss jag mot vakenheten

på riktigt
är aldrig riktigt på riktigt
och jag skrattar inte längre
inte ens ensam

men

"alla andra är dumma i huvudet"

Fortfarande. 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 701 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-01 17:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det komplicerade kan ibland vara det enkla, som ordvalen just lyfter fram texten till en knackning på dörren, sällskapande poesi. Äkta!
2016-03-09

    Tea Alex
Att skapa ett "vi" kan ibland vara lättare om man skapar ett "dem" att enas mot...

Känns igen. Gillar.
2015-10-09

  J. E. A
Så bra! Välformulerat och griper tag! Tack för denna läsning. Gillar mycket!
2015-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
Väl skrivet...ger många tankar...
2015-07-04

  Emme VIP
Som vanligt säger dina texter mycket
mer än bara de ord du skriver. Galet bra!
2015-07-02

    ej medlem längre
gillar! den här dikten äger mycket.
2015-07-02

  Anya VIP
Tycker om upplägget här, att du inleder med en kommentar. Bra! Så jobbar ofta jag. Det blir effektfullt.
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP