Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en saga...

Som liten i sagornas uppläsningsvärld
fick man ständigt en underbar rolig
och spännande färd. Sen efteråt
kunde man själv sen spinna
vidare då hur det skulle gå...

I barndomen fann man och använde
sin fantasi fullt ut och det bästa
med den, den tog aldrig slut...

Man blev äldre, slutade skolan,
blev vuxen, då hette det...

Bygger du ännu sagoslott? What?
Väx upp! Sluta att fantisera! Fabulera!
Du är ju i en ny en helt annan era!

Jag fick jobb! På en rast började jag
att berätta... Arbetskamraterna sa,
det roar oss berätta mer, mera, mera...

Varför då sa jag...

Du är ju så bra på att fantisera och...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-01 23:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra tycker om denna! :)
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt