Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sidan utav Kol



Du andas knappt, för tusen livslängders mil
ett maraton om dagen

Ett stort hjärta, i en nu så liten kropp
orkar inte slå, alla de slag som krävs
för dygnets timmar, bara sextio minuter ska spinna

en befriad bröstkorg

I en vit säng med vita lakan, bakom de självöppnande dörrarna med ett rött kors på ryggen - oändlig stiltje
när dina ögon inte klarar av att se
öppna sig för gryningen

Och vi står i knutna händer och i en gemensam famn
Viskar ditt namn, följt utav orden


"Vakna Mormor"








Fri vers av Baystream
Läst 293 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-02 09:06



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
-berörd! - Kram!
2015-07-02

  Maria Sundelin VIP
Berörande
Kramar
2015-07-02

  James Gija Bollea
Fin helt fantastiskt fin. En tår på min kind. Tack!
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream