Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dålig dikt


Svärdet

Som svärdet drar sig undan, och det är det man längtar efter.
Så längtar jag efter att få se på dig, du ser på mig.

Helkropps tillsammans.




Bunden vers av Mim
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-02 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att se varann är kanske en kärleksförklaring?
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim