Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av skrivkramp och så mycket mer.


Tystnad och skrivkramp

Det är tyst och skrivkrampen kommer.
Dagen är lång en.
Den lider inte mot sitt slut.
De stunderna brukar vara som skönast.

Det är tyst och skrivkrampen kommer. PANIK!
Jag faller i panikfällan, och snubblar lite också.
Jag snubblar på min hjärnas tå.
Det allra minsta, är det allra största.

Paniken kapar tiden.
Paniken är oliderlig.
Eländig!
Det allra minsta är det allra största.




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-02 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim