Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går att sjunga till, ja vad då...


Ordens musik...

Man minns den goda orken
i minnet satt sitt spår
har någon satt på korken
för luften ur en går?
Förr gick ju allt som dansen
så fort och kvickt minsann
nu flyr ju även fansen
en snabbare de fann!

Ensamt det blir att röja
man gör så gott man kan
med färre ting sig nöja
om detta då, man kan?
Var vecka har sin börda
var dag är man på språng
var sak ju klar tills lörda´
helst före aftonsång!
















Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-03 06:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en härlig sång :
2015-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbar text att sjunga medan man kämpar på.
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt