Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag skriver


Hur skriver man

Jag vet inte vad jag ska skriva.
Vad händer sedan?
Det sägs att det allra vanligaste ordet inom litteraturen är ordet sedan.

Vad betyder ordet?
Vad är sedan för dig?
Hur låter planen?
Planen sedan?

Och jag vet redan,
att mycket har jag skrivit om detta ämne redan.
Och vad skriva sedan?




Bunden vers av Mim
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-03 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rimning mellan sedan och redan - sen kommer kanske ledan!?
2020-04-14

  Lars Hedlin
Hoppas svaren kommer KRAM
2015-07-14

  Svart svan
Good point...konsten att skriva är IMO att ta bort all överflödig text, t.ex. ordet "sédan", och kanske ersätta det med ordet "sedàn", d.v.s. , citat; "Sedàn är en karossform för bilar med ett fyradörrars passagerarutrymme mellan en lägre motorhuv och ett lägre bagageutrymme. Benämningen "sedàn" kommer från det engelska ordet för bärstol, sedan chair, som i sin tur kommer från de latinska orden sedes ('sittplats', 'stol') och sedeo ('sitta')."slut citat. :)
2015-07-03

    ej medlem längre
Varje gång man beskriver vad man känner med ordet, så känns det som allting, men sen tröttnar man på det & vill beskriva något annat med ordet, så fortsätter det om & om igen.
2015-07-03

    AgnesKenshin
... vridande o vändande på ord. som jag så väl själv brukar göra, ofta, känns det:) gillar dina texter!
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim