Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag me my self and i ! Kram (Copyright ©Lars Hedlin)


Nyss biten av tanken!

Starkt fångas känslan

Nyss biten av tanken

 

Ljusa strimmor på himla valv

Tungt sänks doften av ny asfalt

 

Broms som surar runt svettig bringa

Ljuv är sommar brisens hetta

 

På uteplats solen smeker mitt skinn

Härlig är energin

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 566 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-07-03 16:22



Bookmark and Share


  louisegirl
Somrigt fint!
2015-07-06

  kerstin skriver VIP
sommarluften darrar liksom bromsarna. fint
2015-07-05

  Lindha W Gustavsson
Tycker du utvecklas MER och MER! Bravo x 10
2015-07-05

  Blomma-Stjärna VIP
det var ju bra du blev biten av tanken -
hade du blivit biten av bromsen hade vi ju inte fått denna fina sommardikt!
2015-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Gott med sol...man får passa på att njuta...
2015-07-04

    ADI Nehlin
gillar mycket
2015-07-04

  Nannie
väldans fin o sommarskön
2015-07-04

  lila fjäderblomman VIP
Härliga ljuvliga sommar-dikt!
2015-07-04

  ULJO
Härlig text i sommarhettan
2015-07-03

  Margit Grell
Sommar i känsla och ton!
2015-07-03

  Palett
Bra text om en skön stund i sol och värme !
2015-07-03

  Sommarina VIP
Precis så fint i den värmen nu. Svettigt men gött
2015-07-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Solen laddar
en till kropp
och själ så
gott att den
gör så väl!
2015-07-03

  Maj-Lis VIP
En fin sommarbild du beskriver
2015-07-03

  Gabrielle Laurèntzen
Målande sommarbild... Riktigt bra!
2015-07-03

    ej medlem längre
Somrigt och underbart.
2015-07-03

    Dan Myrbeck
Fina sommarglimtar!
2015-07-03

    ej medlem längre
Thats my Lars! Braa..
2015-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en fin sommarbild med dina ord!
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin