Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser man på...

X-man frågas, hur går det för hans x-fru...
Precis likadant, som för mig kära du...
Det är ju just så
då, för oss båda två
Att hon, som jag vill åt mina pengar just nu...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-03 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt