Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många rader och något innehåll.


Släktträd och Webbsidor.

Släktträd och webbsidor.
Böcker och e-böcker.
Fantasi och Hobby.
Kärlek och tomavtryck. Tumavtryck.
Repetitioner och vanor.
Medicinering och repetition, person.
Kapitel och romaner.

Skriver flera ord, för att få med innebörden.
Aldrig har varit så besatt.
Men jag trivs.
Rädslan är nu borta, för att jag har en strategi.
Strategi ger liv, vill jag tro, istället för att kapa av kärleken. Kärleken till sig själv.
Om man bara lär sig att duscha,
att använda innehållet väl.

Så vad menar jag med släktträd och webbsidor?
Som förgreningar, som förökas, utmynnas.
Innehåll har också utmynningar.
Det sägs, jag använder det sägs, och människor mycket, men jag förstår inte deras innehåll, då kan jag bara lita på att jag är trevlig.hguij (min katt klev på tangenterna) Det sägs, att bokmarknaden går dåligt, det har dementerats av bokhandlaraffären i Kalmar, e- böcker, jag tycker inte helt om att läsa dem, men det går an. Kärlek och tumavtryck, känner en kärlek till att skriva. Tumavtryck som avspeglar sig i knapprandets tangenter. Repetitioner, att göra samma vanor och mönster. Fantasi och Hobby, vad är en riktig hobby, en riktig vardag, har den besannats än?




Fri vers av Mim
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-03 19:06



Bookmark and Share


  Svart svan
Repetitioner...repetitioner...och en riktig vardag... har minsann besannats...på film...av och med Bill Murray..."Måndag hela veckan"...texten leder läsarens uppmärksamhet dit... ofelbart...
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim