Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten dikt


Vacker Sommarnatt

Äntligen sommarvärme
Komma varandra närmre
Bedövande
Berörande
Avslappnande slöhet
Naturens skönhet
Jordgubbar och glass
I oansvariga lass

Längtan efter hav och sand
Promenad med bara fötter i vattnets rand
Stänkande
Skämtande
Ett hopp
Svalkande dopp


Få lite fnatt
Locka fram glada skratt
I en vacker sommarnatt.




Bunden vers av EvaL
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-03 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL