Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magin i något större

det känns som
om någon högre
makt
målar bilder i
mitt huvud
och färgerna är så klara och
så starka
men ibland
helt
monotona, monokroma

det känns som om tusen små
små
blinkande stjärnor eller
smått smått stjärnstoft drar
linjer
genom min karaktär, som för att
rita en karta
åt mig

en karta för att komma ur
kroppen
som håller min själ
fången
eller kanske kanske
så är det en karta för att hitta in i
mig själv
kanske hitta
skatten

jag är född som vädur,
född någonstans mellan
tjugoförsta mars och nittonde
april

det spelar nog inte så
stor roll
vilket datum exakt
men jag undrar
ändå,
definierar det min
person?

ingenstans i horoskopen står det
om små, rädda
människor
och just nu känns det som definitionen av
mig själv

jag sjukskrivs från mitt
jävla
kapitalist-jobb på grund utav
ledsenhetssyndrom

om dagarna andas jag skog och om nätterna
skådar jag
planeter och hela tiden
känner jag stjärnorna i mig
som ändrar form och drar linjer i mitt
medvetande som
vissa dagar börjar
kännas
tydligare

om jag följer kartan, noga
kanske jag äntligen
hittar hem till mig själv
igen

kanske




Övriga genrer av Ms.Sophy
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-03 20:57



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
"Ingenstans i horoskopen står det om små, rädda människor"
Det gillar jag. Det är ett sådant där stycke som kommer fastna i mitt huvud.
2017-05-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är gudinnan i dig
du är en gudinna
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy