Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt få till det ibland...

Vi har gjort precis, som de sa...
Att vi skulle göra
när vi skulle älska...
Ja vi har klätt av oss...
Sen skulle jag vara ovanpå dig...
Nu har jag väl varit det i tio minuter minst...
Har du känt något ännu...
Känslan skulle ju liksom komma direkt...
Nej, inget annat än att dina fötter
glider ner över mitt ansikte hela tiden...
Och aldrig trodde jag att du skulle kännas så tung...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-03 22:10



Bookmark and Share


  ULJO
Sådan är kärleken komplicerad av sin natur
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt