Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya metoder

Datorn har nu en helt ny kombination tillgänglig
en food processor och en word processor
som jobbar ihop, för det händer ju att
folk ibland får äta upp sina ord...

Visst är tekniken underbar...

Vem hade trott detta...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-03 22:16



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Ha, ha underbart
2015-07-04

    ej medlem längre
:)
2015-07-03

  ULJO
Ja du i den världen är allt möjligt
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt