Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns

Minns
soldränkta kvällsvägar
Fläderblom, Jasminens doft
liksom
pustande från
vägkanter

Nyponros, 1600-talshus i
sommaridyll, minns
hur rosorna klättrade mot himlen
och tog över världen

Minns
cyklande, hålla handen, värmen och
ditt skratt i vinden




Fri vers (Fri form) av onomatopoetisk
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-03 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onomatopoetisk
onomatopoetisk