Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommarnatt


förtrollad

älvdansen smeker ån
uppåt håfors
att se älvorna
att känna dess laddning
att följa
att förmera sig
in i en annan
dimension
när jag känner din doft
kysser dina örsnibbar
följer jag älvdansens
smekning
in i altet
vårt allt




Fri vers av tom boreland
Läst 490 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-04 01:20

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En av mina favoriter. Sensuell. Örsnibbarna och älvdansens smek. Kroppens natur.
2022-01-19

  HelenaW
Vilken vacker dikt! Tack för den så här i höstens vagga..
2015-11-09

  anits VIP
Vacker poesi!
2015-07-05

  Trädskugga
Fin dikt om naturens mystik!
2015-07-04

  Ronny Berk
smekande älvadans är god poesi !
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland