Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satsar på dem som platsar...

Kärleken går alltid sin egen väg
gör alltid som den behagar
skriver sina egna lagar...

Vad bryr sig den
om man på den kärleken
skriker, gråter och klagar...

Att den älskade ej kom
UTAN BARA VÄNDE OM
den har ju fullt upp med att ta sats
och verka för dem som redan hittat sin plats...

Den är inte här för att lotsa folk
men när det har hänt
och det är känt
att det har tänt
då är den här
och ser till att elden väl brinner...

Men det är ju 17 också att kärleken inte hinner
slänga åtminstone lite av sin glöd på folk
innan de drar och helt bara för en försvinner...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-04 05:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Kloka ord
2015-07-04

  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört!
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt