Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikers framtidsmelodi

För jag har tagit studenten För jag har tagit studenten Fy fan vad jag är bra

En ann e så go som en ann För man har väl tagit studenten!




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2015-07-04 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP