Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Multiversum en mystisk striptease - ju längre vi beskådar ju mer avslöjas.. Den tålmodige kanske får skymta den nakna sanningen - om än höljd i slöjor...


MANUSKRIPTET

MANUSKRIPTET

Varandet - en pendel mellan liv och död
Förfarandet - en färd mellan salighet och nöd

Kostymen - en korsning mellan djur, jord och gudinna
Kutymen - en munkavel mellan lust, kraft och kvinna

Evolutionen - en odyssé mellan livegen och livgiveri
Resolutionen - en försoning mellan klarsyn och tyranneri

Regenten - en självupphöjd mellan libido och fruktan
Tangenten - ett missljud mellan förnuftsargument och tuktan

Rannsakan - en medvetenhet mellan emotion och process
Scharlakan - en eldfeber mellan uppvaknande och grocess

Evangelium - en uppmuntran mellan glädje och bud
Helium - en upphöjelse mellan historia och brud

Cirklande - en utforskare mellan åttor och nautilus
Äktande - en förening mellan polerna minus och plus

Skiftet - en korrigering mellan historia och nu
Manuskriptet - ett heligt förbund mellan Jag och Du

MANUSKRIPTET VÄLSIGNANDES ETT EVIGT FLÖDANDE NU <3.

Multiversum en mystisk striptease
Andas, reser, en evig relase


© Dominique NVC Costa
- 13 dagen - ORDETS ÅR 2014
DominiQues Multidimensionella HjärtExpedition? <3

Lånad Bild: Helicopter av Leonardo Da Vinci




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 818 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-04 22:45



Bookmark and Share


  DominiQueen
Det är dessvärre något fel i scriptet, har testat från mobil, PC, platta.

Texten skulle korrigeras med mitt namn efter uppgraderingen (då jag gjort mitt Golgata fick jag mitt stora Q) och med riktiga hjärtan istället för <3


Så författaren är DominiQue med denna stavning, det andra tillhör mitt sorgliga förflutna.


Ljus & Kärlek

DominiQue NVC Costa

2018-09-23

  DominiQueen
Tack vackra Quinna och Katt för underbar feedback :-)
Låt mig få blåsa en mjuk röd slängkyss till Dig
/DominiQue
2015-07-07

  KattenKin VIP
Vad vore vi utan längtan efter svar, här nystar du så vackert i begrepp, nyfikenhet och poesi, vilken gåva du har!
2015-07-07

  DominiQueen
Härlig feedback från er tre vise män.
Jag niger och kastar er röda slängkyssar.
Tack från mitt Vildhjärta
/DominiQue
2015-07-07

  Niclas Petersson VIP
Spännande. Helt enkelt.
Gillar.
2015-07-06

  Järnkatten
Lysande, underbara reflektioner, bokmärks :)...!
2015-07-05

  Ulf D VIP
Klart det är multi- i st f uni- och avklädandets akt ökar bara nyfikenheten, den som driver oss. Mystiskt är det, standardmodellen är ju svårgripbar, beslöjad än mer om mörka nätter. Kul läsning!
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen