Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan är nu löst nu du...

Man skall ju inte äta på natten
det sägs det ofta, men det vore ju katten
varför man inte skulle ta tillfället i akt
och förse sig med något gott då
för de som bestämmer tycks ju
ha ingått nå´n sorts pakt
och försett kylskåpet med lyse
vad är det till för annars om inte
för att den som kommer och öppnar dörren
i mörkret skall se vad som finns i skåpet
så klart, så allt är klappat och gjort
så bra, så det är bara att hurra
för den hungrande knatten...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-05 01:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lev livet! Det är rädslan för det "farliga" som dödar - inte det "farliga".
2015-07-05

  Eva Langrath VIP
Härligt livsbejakande ord
2015-07-05

  Lars Hedlin
Bra där!
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt