Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam hemma..

I en värld av vänner
som finns omkring mig,
men ändå
ensam
jag träffs, har trevligt
men sen
ensam
en tomkänsla i mig
som gör sig påmind
att inte vara behövd
det gör
att jag inte ids gå iväg,
känslan att
komma hem
ensam
är tung.
Ändå
trivs jag med mig själv
trivs med mina vänner
men,
något fattas mig...




Fri vers av Shifra
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-05 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra