Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste förbi det här


Himlen är blå

Inte skämmas för de slag som jag missade
missade att förhindra med min egen kropp

himlen är blå

en ny tolkning av blått framträder när jag ser min blåslagna son.

Är himlen kanske en smärtans mottagare
därav dess färg?




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-05 10:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP