Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejsan sen tjosan...

Man ska inte
ropa hej
innan man är
helt ja totalt
över bäckenet...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-05 13:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra variant!!
2015-07-07

    ej medlem längre
"över bäckenet..." :)

2015-07-05

  Lars Hedlin
:) Hepp hopp!
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt