Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livar opp mig


Rabarber

Sticker opp som en snopp
eldröd knubbig kropp
nävar knutna kring blad
huvuden som gör var människa glad.

Slår ut i bladen väldiga
vecklar ut nerver nakna eldiga
syrlig av naturen
lockar jag till mig många av smådjuren.

Under mig kan maskar gno
här finns bladens lugn å ro
när någon ser mig blir den kär
mig i bitar skär.





Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-05 20:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text!
2015-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Gott, gott!
2015-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Rabarberälskan i fyndig sensualitet!
2015-07-06

    Lena Söderkvist VIP
Om det blir paj vill jag gärna lägga rabarber på densamma...
2015-07-06

  i af apa
tänk att rabarber
kan vara så spännande...!

ja dom sticker opp
både med snopp & kropp...
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP