Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när det får räcka ... någon har gjort nog


Levande död för någon

Om någon
sårat dej i
ditt hjärta

Om någon
spottat på
din respekt

Om någon
trampat på
din själ

Om någon sagt
du duger inte
som du är

Vad finns
det då
för hopp

Bästa att
glömma någon
och gå

Men det
steget är
så svårt

Att ge upp
någon är
så hårt

Men bättre
att se början
på det ljusa

Istället för
slutet på
det mörka

För vi
vill våra
liv leva

Inte vara
som levande
död




Fri vers av Jack_iX
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-04-18 19:29



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Återigen skriver du så klokt om toleransen och kärleken.
2006-04-20

  Cris
Nej..inte vill vi vara död levande..
ush..!
bra ord..snyggt upplagt ;-)

blir ett bra mantra att upprepa vid
"döda" stunder..

steget att gå kan vara svårt men det
kan kännas bra när det är taget
2006-04-18

  Charly
Så himla bra! Du gav mig mycket att tänka på! Sparar den som ett bokmärke!
2006-04-18

  prinscess VIP
mycket stark text
om att behöva ge upp
någon trots att man kanske inte vill
fast leva i något som ej ger
något är ju också tråkigt
och när man får nog man kanske ej orkar
kämpa för det...
(min tolkning)
kanske tolkat alldeles fel
tack för att du delar med dig
kram
2006-04-18

  Linda Antoinette
Jättefint skrivet! :D
Du har lyckats hitta de rätta orden,
och hela dikten känns väldigt starkt när jag läser den.
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX