Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla i sömn, men ej där...

Tystheten i vattnet speglas
inget seglas
är det för natten som det reglas...

Den som fäller ner sin gardin
och gör den sakta sordin
till en avslutning så fin...

Så vi ska sova skönt
få en god blund
en finfin stund
vi som bor vid
just detta sund..

Men fönstret står öppet mot natten
då är det ju totalt katten
att somna in
dofterna smyger sig in...
Och om, från ros och jasmin...
Ögonen klarvakna helt plötsligt står
som om man precis har hamnat i en ny vår
man går upp och ett fönster till slår upp
och andas in och andas in... In...

På morgonen stel i ben och kropp man vaknar
på golvet, ej doften minns alls, men sin sköna
mjuka lena säng som bara 17 saknar...














Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-06 14:42



Bookmark and Share


  M.Eta
Rolig text, visst är det svårt att sova ibland av olika anledningar.
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt