Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var bara min vän

Ge mig inte pärlor och två säckar pengar
Ge mig inte glasskor och jordenruntsvängar
Mata mig inte med frossets kött
Det känns ändå lika dött

Väck mig istället med ditt skratt
Krama mig när jag är matt
Bara stanna en stund
Vandra med mig genom livets lund

Det är dig jag vill att du ger
Om inget annat jag ber
Det räcker sen
Var bara min vän.




Bunden vers (Rim) av GG
Läst 476 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-06 18:54



Bookmark and Share


  Leosm
Vackert, kan du verkligen bara vara 15 år? Imponerande!
2015-08-07

  Maria T
Fin dikt om en äkta vän
2015-08-01

  Per Drysén
Vänner som stödjer och ger glädje är något som alla borde få njuta av. Fin beskrivning av längtan.
2015-07-08

    Monica Kvist VIP

Jättefina tankar i en tänkvärd dikt.

Jag vill väldigt gärna vara din vän.







2015-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så fina ord...att värdesätta en vän före allt annat är det rätta...bra rimmat...
2015-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord om vänskap!
2015-07-06

    ej medlem längre
Mycket fint om äkta vänskap!
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

GG