Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blinka inte

blinka inte


en blinkning
och grundskolan tog slut

en blinkning
och skilsmässan blev faktum

en blinkning
och barnbarnen hälsade på

en blinkning
och en konstig apparat står vid sängen

ett ögonblick
fyllt med bortglömda stunder

jag skulle vilja sluta blinka




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-06 21:27



Bookmark and Share


  i af apa
stark! berörande
2015-12-18

  Den lilla tänkande
Ja...tiden går gräsligt fort ibland.
Tyvärr så måste man ju blinka lite för ögonens skull. ;)
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros