Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns sätt att se lycka

 

Den där lyckan har många rum
Den får inte alltid plats
Den ryms inte ens i sig själv
Så den faller hårt och trängs
bland allt annat.





Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-06 22:36



Bookmark and Share


  Yrre VIP
så är det!

2015-07-25

  anits VIP
Så fint och målande skaldat!
2015-07-07

  Måna N. Berger
Ja, lycka är en besynnerlig sak. Ibland vill den spränga bröstkorgen. Ibland är den en liten ton som vibrerare genom vardagen. Ibland får den inte plats. Jag tycker om dina bilder!
2015-07-07

  Den lilla tänkande
Gillar den, men förklara gärna hur du tänker!
2015-07-06

  KYREUS of Sweden
Vacker,
mänsklig tanke
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP