Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad


Jag vill jobba
Jag kan jobba
Men jag är trasig
Jag vill jobba
Jag kan jobba
Men jag är trasig
Ge mig 50 %
Jag kanske stönar
Jag kanske får svårt att gå
För jag är trasig
Men jag vill jobba
Jag kan jobba
Även om jag stönar
Och gnisslar då jag går

Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-06 22:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2015-08-11

  soligajag_1 VIP
Vilken kämparglöd!
En frustrerande text om atg Vilja mer än vad man kan o orkar!! Bra!
2015-07-14

  Peter G VIP
känner igen den där stora frustrationen som du beskriver, när man vill så mycket men kroppen sviker.
Men anar också en stark kämparglöd i dina rader!
2015-07-09

  prinscess VIP
Ja o det här samhället får man kämpa i
2015-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår dej precis...jag har det likadant...kram på dej...
2015-07-09

    ej medlem längre
Ja, kämpa för din rätt å bed! Ha det så gott!
2015-07-07

  Den lilla tänkande
Kämparglöd här märker jag!
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP