Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatuljusen glimta.

ljus från vägen där du leder mig.
Genom mörkret och ruiner.
Genom ljus och rutiner.

Jag är glad vid livet jag lever.
Jag tror på kärlek från dess individ vill visa.
Ett hjärta att leva.
gäller från enligt lag vid lovad start till livet.
Juridisk dom faller till tid vi har, innan vi for hem.

Vi måste ge det vi kan, Vi kan ta det vi får.
Värde på livet och mynt är nu dess lika.
Att stjäla hör till oss båda.
Tid och pengar är besvär.




Fri vers (Fri form) av Rickard Eriksson
Läst 212 gånger
Publicerad 2015-07-07 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson