Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Residuum




Tårpilarna trampar

förgyllda fåror i

takt med konvultionerna

som inte förmår

släta ut och förmildra

omständigheterna

Jag vet

de visste

Choen Majakovskij Brodsky

Galopperande kom de till undsättning

smekte mitt ornamenterade ansikte

som en gång gav arv till

vår son









Fri vers av faidros
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-18 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
din text levererar något
starkt och plågat och vemodigt..
berör
¤
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

faidros