Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du finns

När tåren faller finns du där och ger mig ett leende
När jag känner att jag inte orkar finns du där och orkar för oss båda
När jag har en dålig dag finns du där och fyller den med glädje
När allting är kaos finns du där och visar mig vägen
När jag har så mycket tankar finns du där och lyssnar
Du är perfekt i alla lägen och jag är så glad att jag har dig!




Fri vers av idahandersson
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-07 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson