Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golvur

Likt pendeln i uret svingar tillståndet med tiden.
Ena stunden är jag i lugnet, andra mitt i striden.
Jag golvas av livets skarpaste egg.
Min horisont är en bergsvägg.
Lever i skuggan av livet, längtar ut i ljuset.
Vill borsta dy från knän och spotta ut gruset.

Krigar mot en drake som slukar mitt förstånd.
Är en vapendragare kort, saknar en sekond.
Med svärd och brynja ända in i dagens död.
Vara segrare i kampen när himlen färgas röd.
Jag saknar en fristad belägen i lä.
Solen mot min fotsula, för jag står på knä.

Aldrig erkänna sig besegrad,
mantra för själen.

Slåss för livet,
men jag har glömt skälen.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-08 00:41



Bookmark and Share


  Stay Golden
super and heroic! Love it!
2018-06-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt

gudinna
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny