Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar att älska att sitta i träden i City och imitera...


Jag är en bra kille. Gillar att älska att sitta i
träden i City och imitera mina vänner fåglarna. Jag är en bra kille. Jag är Akademiker. På ICA smyger jag i varor i folks vagnar. Då och då står jag helt still
på Stortorget och mediterar bländande
med armarna i kryss. Sen bara ler jag min
enorma Kärlek mot mänskorna tills Polisen ...
kommer. Jag bär på en oerhörd sorg.
Jag är en bra kille. Ansökte om att få
demonstrera men fick avslag. Då klädde
jag mej i rosa tights och överdel och gick
gick fram och tillbaka hela dan på Drottninggatan i Örebro och asgarvade
åt mina skämt och alla winners som inte
inser att dom är loosers. Polis. Nu ligger
jag på Psykosavd. i en skön säng.
Mat serverad och snäll personal nästan alla.
Skönt så skönt slippa sova på toaletten
på Hamnplan. Jag är en bra kille.
Hon som älskade mej blev ihjälkörd av
ett rattfyllo. Jag spelade bort allt.
Jag vill egentligen inte vara med längre.
Vad ska jag göra? Katter och barn älskar mej.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-08 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP