Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan



En längtan i din hand

Du äger inga ord

bara din hand

I ett tomrum

håller du den


Jag önskar jag kunde

föra dig

närmare värmen

Det är där du ska vara

när döden snart hämtar dig


Jag skulle vilja

plocka in sommaren

sträcka fram den till dig

lägga den varmaste skymningens vind

ömt mot din oro

Nu när döden närmar sig








Fri vers av bittemi VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-08 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit vännen! kram
2015-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det är ofta man önskar att man kunde göra mer...mycket ömt och fint skrivet...
2015-07-09

  Respons VIP
Så vackra ömma rader!!!
2015-07-09

  aol
Så starkt berörande skaldat vännen,
2015-07-08

    ej medlem längre
Fin och respektfull önskan.
2015-07-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Berör själ och hjärta med din fina dikt om dödens väg mot livet.
2015-07-08

    Dan Myrbeck
BerörandeBra skrivet
2015-07-08

  prinscess VIP
vackert trots att döden närmar sig för någon
2015-07-08

  Anya VIP
Fint om när det är dags för någon att resa. du berättar med så ömma ord.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP