Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan minsann!

Spela på Dina strängar låt på Ditt sätt!
Sätt på Ditt livs målning sprätt med
den färg Du tycker känns rätt!

Var med på allt Du vill och orkar
och ta till det som runt om Dig sker
då livet emot Dig ler
sen, väl inte mycket mer
att önska
för blir det en så´n start i en fart
kan det väl bara bli ett, det är ju klart
runt om Dig ännu mer av evig grönska!

L*Y*C*K*A T*I*L*L




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-08 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack! :)
Du har så rätt i din inspirerande dikt!

Lycka till själv!
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt