Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det mesta

har fått ny granne.
meningslösheten
knackar på för att prata skit
mina öron ruttnar. jag byter kanal
försöker
humlan besöker sin blomma fågeln matar sin unge
varför håller världen på?
för det mesta är det allright allt har en mening
jag undrar bara vilken




Fri vers av Harriet Gullin VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-08 11:42



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Spännande
2015-07-10

  prinscess VIP
Bra skrivet och bra förmedlat
2015-07-09

  Lars Hedlin
Så bra framfört...Gillas!
2015-07-08

    ej medlem längre
Det susar kring texten.
Jag gillar den, framförallt " varför
håller världen på"!? Svaren då? Längs
ovisshetens aveny, lär det stå skrivet
såvida inte..
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP