Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigare nu finns du inte mer

Det kom som en chock för många
nu finns du inte mer
svårt att förstå du är borta
gör ont när jag dig på bilder ser

Du kämpade ivrigt hårt & mycket
gav aldrig upp utan fightade på
du bar ett mod som alltför få äger
sanningen skulle bara sägas, stå

Sanningens budbärare var du
inte rädd vad andra tyckte om dig
lögnen hatade allt du avslöjade
du inspirerade så ofta mig

Tack för din uthållighet i striden
tack för allt du sådde på jord
en hjältinna i mångas ögon
vi har & sparar alla dina ord!

Nu har du anlänt till landet av glädje
inga bekymmer helt & hållet fri
din stafett pinne har andra tagit över
aldrig tystna, det lovar vi!











mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-08 15:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin hyllning.
2022-01-09

  morgonstjärna VIP
Bravo flera sådana behövs, res en staty över hjälten, riv ner alla diktaturens
2022-01-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP