Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fega och lata polisen

Här duger inte att jäkta
sa polisen till sina vänner
bättre fly än illa häkta
det är så jag känner

så när buset är nära
så hinner jag oftast
försvinna till mitt kära
kafe för en rast

så slipper jag fundera
på allt som är brott
och istället beställa mera
sånt som är flott

så då sitter jag stilla
med min kopp så nöjd
och om det vill sig illa
med batongen höjd

lite i smyg så det inte syns





Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-08 12:20



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Jo de där känns ju igen.
Runda av allt donutglufsande,
Och med ständig halsbränna från dåligt kaffe.
Och alla fall läggs ner som omöjliga att utreda, om så boven finns på plats.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter