Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et=och


Mr Lindemann stark ännu...

M r Lindemann 1000 x 1000 gånger jag
R ejält saknar Dig och var dag jag vaknar
*
L indemann, jag vet, det blir en tom dag
I gen utan Dig, ett ska du veta att saken är den
N og fler som gillar Dig nu, men ej gillade Dig
D å, jag ser ju att de läser det Du skrev till mig
E t även det jag skrev till Dig om och om igen...
M åste ju betyda att Du håller gott än min vän
A lltid, trots att Du är död lyser tråd röd av glöd
N yborrande upp från Din text till vår själ och
N u önskar jag igen: ATT DU VORE HÄR... .. .




Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-08 12:38



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vissa människor lämnar ett stort hål i själen hos sina medmänniskor.
Det gjorde han.
2015-07-10

    ej medlem längre
Saknar honom även jag...
2015-07-09

  lodjuret/seglare VIP
Är benägen att hålla med, dock med anvisning om även anakreons nyligen bortgång och numera lätta frånvarande närvaro på sin egen sida. Hyllingar är av nöden, ty de värna om skrivarglädjen och själva glöden.
2015-07-09

    ej medlem längre
En fin hyllning
2015-07-09

  Lars Hedlin
Yes he was the bäst!
2015-07-08

  Julio VIP
Den mannen hade talang för skrift.


2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt