Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attraktion

Attraktion

är en själens

och kroppens

hunger

som bara helt

kan mättas

genom själslig

och kroppslig

förening

med varandra




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-08 13:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-07-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det! Något att tänka på.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP