Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen här och vågen där

Barnet stod på vågen
i badrummet och vägde sig...
- Hur gick det, vad blev det,
frågade mamman inifrån rummet...
- Ja, sa dottern, översvämning igen...
-Men det heter ju övervikt, sa mamman...
-Men sa dottern, det är ju det där med
vågen som blandar sig i språket som
överflödar mig så fort jag skall säga nå´t
det borde heta överträffa... Eller rättare
sagt kanske, jag svämma över...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-08 18:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det är nog underlängd!
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt