Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sårbarhet och identitet


Trancesexuell

Mannen som blev kvinna - bok av min Pappa..
Läste den då jag var 8 år - som djupt påverkat hur jag ser på människor, jordiska kön och sårbarhet <3

Gripande berättelse, lika gripande som att födas som fel kön som
för oss förvirrade stjärnbarn att vara i människokropp,
innan vi fattar grejen.. Kosmo-stigma <3

Men kan en trancesexuell, så kan väl jag/vi?

______________________________
Välkommen även att se övrig grafik & foto


VEDIC ART by DominiQue
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK

PhotoMagic by DominiQue




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-08 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen