Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckan behöver en knuff

Ge mig någonting och skriva om
Kanske världen blir full
av mina snälla ord
Ge mig lycka
Ge mig glädje
Ge mig omtanke och sprida ut
kanske världens ondska försvinner




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 336 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-09 10:01



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Detta kan man be Skaparen om,
var dag... vi kan också ge oss själva
en knuff... funkar bra, tycker jag...

Mycket fint skrivet!

2015-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Så borde vi tänka varje morgon vi vaknar!
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan